Shipped within 24 hours Trusted since 1998 Discreetly packaged

Return policy

Volgens de wet kopen op afstand heeft een consument die via internet iets koopt het recht dit binnen 14 dagen te retourneren. Er zijn echter in de wet een aantal uitzonderingen. Producten die aan bederf onderhevig zijn (dat wil zeggen alle producten met een THT datum), producten die speciaal op maat gemaakt zijn, producten van zeer persoonlijke aard (denk aan piercings of een vibrator) en diensten waar al de opdracht voor is gegeven om er mee te beginnen. Producten waarvoor je garantie claimt kunnen altijd retour gestuurd worden uiteraard.

Welke producten neemt Worldherbals niet terug?

Worldherbals neemt onder geen beding de onderstaande producten retour. Voor deze producten spreekt de wet over 'producten die aan bederf onderhevig zijn':

  1. capsules in verband met bederfelijke aard
  2. paddo kweeksets, cactus kweeksets, (wiet)zaden
  3. planten en zaden
  4. voedingssupplementen
  5. producten met een houdbaarheidsdatum

Waar moet een retourzending aan voldoen?

Het is belangrijk dat wanneer je een product of bestelling retour wilt sturen, dat deze aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Voldoet de retourzending niet aan de onderstaande voorwaarden dan wordt deze óf geweigerd, óf de administratieve handeling wordt gestaakt.

Voorwaarden retourneren:

  1. retourzendingen dienen voldoende te worden gefrankeerd
  2. retourzending uitsluitend naar het opgegeven adres
  3. de ontvangen producten dienen niet gebruikt te zijn
  4. de retour gestuurde producten moeten zijn voorzien van de orginele verpakking

Garantiezendingen worden door ons zo snel mogelijk vervangen en de nieuwe toezending komt uiteraard voor onze rekening.

Retourprocedure

Als je producten tijdens de afkoelperiode retour wilt sturen, neem dan direct contact op met de klantenservice. We e-mailen je vervolgens een formulier met verdere instructies. Alleen retouren voorzien van een volledig en zorgvuldig ingevuld retourformulier en -adres kunnen in behandeling worden genomen.

Wij vergoeden de verzendkosten uitsluitend bij bestellingen die in hun geheel worden geretourneerd. Als u een bestelling slechts gedeeltelijk wilt retourneren vergoeden wij de verzendkosten niet. Door u gemaakte retourkosten zijn voor uw eigen rekening.