Shipped within 24 hours Trusted since 1998 Discreetly packaged

Warranty policy

Hoewel wij ons best doen om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan de beloofde eisen, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat een product hier toch niet helemaal aan voldoet. Dat is natuurlijk vervelend, maar gelukkig heeft u bij Worldherbals op de meeste producten gewoon garantie!

Garantieperiode

Op de meeste van onze producten, gebruikersproducten uitgezonderd, zit een garantie van 1 jaar. Deze garantieperiode gaat in op de dag dat u het product ontvangt.

Vaporizers
Op het overgrote deel van onze vaporizers zit een fabrieksgarantie. Dat betekent dat als uw vaporizer defect raakt binnen de garantieperiode, wij deze terug zullen sturen naar de fabrikant zodat deze het product kan repareren/vervangen. Omdat de fabrikanten verschillende garantieperioden hanteren, verschilt de garantieperiode van de meeste vaporizers.

Uitzonderingen
Op kweeksets, sporen, smartproducten, zaden en planten kunnen wij helaas geen garantie geven. Doordat dit natuurproducten zijn kan de kwaliteit hiervan verschillen. Voedingssupplementen en alle producten waarop een houdbaarheidsdatum staat vermeld worden nooit retour genomen en komen dus ook niet voor enige garantie in aanmerking.

Als u twijfelt welke garantieperiode voor een product van toepassing is raden wij aan contact met ons op te nemen.

Garantievoorwaarden

Bij normaal gebruik en onderhoud tijdens de garantieperiode heeft de oorspronkelijke koper recht op reparatie van het product onder garantie, onder overlegging van het aankoopbewijs. Ingeval u een defect aan het product constateert, dient u het product direct buiten gebruik te stellen en contact met ons op te nemen.

Om een kapot of defect product binnen de garantievoorwaarden te laten vallen, dient deze binnen de garantieperiode kapot of defect geraakt te zijn door een oorzaak die te wijten valt aan een gebrekkige kwaliteit van het product. In de volgende, door de fabrikant te beoordelen gevallen, wordt geen garantie verleend: normale slijtage, onvoldoende onderhoud, roestvorming, producten die zonder toestemming van de fabrikant worden gewijzigd, producten die anders worden gebruikt dan normaal kan worden beschouwd en ondeskundige reparaties.

Garantiebeleid

Indien het product onder de garantievoorwaarden en binnen de garantieperiode valt, dan kun je deze naar ons retourneren. Wij zullen het product dan voor je proberen (te laten) repareren, of, indien dat niet mogelijk is, vervangen. Een product dient geretourneert te worden in de staat waarin het zich bevond op het moment dat het defect werd geconstateerd.

Het is voor producten die binnen het garantiebeleid vallen niet mogelijk om geld terug te krijgen.